Båtväder

Med Båtväder får du, baserat på din egen eller din önskade hamnposition, en detaljerad väder- och vindprognos presenterad på ett tydligt och intuitivt sätt. Prognosen i Båtväder presenteras timme för timme och du kan antingen välja att få den uppspelad, eller själv söka rätt på den tid du är intresserad av genom att dra en markör till rätt klockslag. Båtväder är din perfekta kompanjon på din båtsemester!

Upplever du problem med att ladda väderdata?

Vår väderleverantör har uppdaterat sitt API (sitt data-utskick) och inte varit riktigt tydlig med att detta skulle ske. Som tur är sker detta inte speciellt ofta så detta är en engångsföreteelse. Vi är dock ledsna över att det drabbar er användare. Vi uppdaterar Båtväder just nu och denna uppdatering kommer snart. 

Vi ber om ursäkt för det inträffade!

Mvh Båtväder