Båtväder

Med Båtväder får du, baserat på din egen eller din önskade hamnposition, en detaljerad väder- och vindprognos presenterad på ett tydligt och intuitivt sätt. Prognosen i Båtväder presenteras timme för timme och du kan antingen välja att få den uppspelad, eller själv söka rätt på den tid du är intresserad av genom att dra en markör till rätt klockslag. Båtväder är din perfekta kompanjon på din båtsemester!

Problem att starta Båtväder

Just nu upplever vi problem med att Båtväder inte går att starta (iPhone och iPad) och att prognoserna ser underliga ut (Android). Detta beror på att vår leverantör av väderprognoser har problem. Vi har kontakt med dem och vi hoppas att det kommer att åtgärdas så snart som möjligt. Vi kommer att meddela här och på Facebook så snart vi har mer information.

Mvh
Martin