Båtväder

Med Båtväder får du, baserat på din egen eller din önskade hamnposition, en detaljerad väder- och vindprognos presenterad på ett tydligt och intuitivt sätt. Prognosen i Båtväder presenteras timme för timme och du kan antingen välja att få den uppspelad, eller själv söka rätt på den tid du är intresserad av genom att dra en markör till rätt klockslag. Båtväder är din perfekta kompanjon på din båtsemester!

Båtväder för iPhone!

Nu är det nära! Vi har jobbat lite till och snart är Båtväder för iPhone klar. Men redan nu kan du testa appen på din iPhone genom att gå in på vår iOS betatest-sida.

Testa mer än gärna och skicka ris och ros till oss så gör vi vad vi kan för att förbättra enligt era önskemål!

Båtväder är din perfekta kompanjon för att hitta smultronställen och för att med säkerhet veta vid vilken och var på ön du ska lägga till när du ska ut med båten! Du ser din egen position och kan lätt se väder och möjliga tilläggsplatser i din närhet.