Båtväder

Med Båtväder får du, baserat på din egen eller din önskade hamnposition, en detaljerad väder- och vindprognos presenterad på ett tydligt och intuitivt sätt. Prognosen i Båtväder presenteras timme för timme och du kan antingen välja att få den uppspelad, eller själv söka rätt på den tid du är intresserad av genom att dra en markör till rätt klockslag. Båtväder är din perfekta kompanjon på din båtsemester!

Ny betaversion ute nu!

Idag släppte vi en ny version av Båtväder Beta. Ladda gärna ner eller uppdatera er gamla version!

Två huvudnyheter i appen:

1. Gränssnittet är uppdaterat och de två olika lägena (kartvy och vädervy) är borttagna. De är istället ersatt med en enda kartvy där väderinfon dyker upp när zoomnivån på kartan är tillräckligt stor. Det går som innan att klicka på en hamnposition och zooma in till önskad hamn för att se väder och mer detaljer.

Man kan även välja att zooma till väder på var man vill på kartan med hjälp av en "snabbknapp" nere i högra hörnet. Och man kan på samma sätt zooma ut till översiktsvyn med samma knapp när man är i vädervy.

2. Positionerna för de flesta av Sveriges gästhamnar är nu inkluderade.

Vi hoppas att dessa två nyheter gör appen mer användarvänlig och tveka inte att höra av er för att skälla eller snälla på oss!

//Båtväder