Båtväder

Med Båtväder får du, baserat på din egen eller din önskade hamnposition, en detaljerad väder- och vindprognos presenterad på ett tydligt och intuitivt sätt. Prognosen i Båtväder presenteras timme för timme och du kan antingen välja att få den uppspelad, eller själv söka rätt på den tid du är intresserad av genom att dra en markör till rätt klockslag. Båtväder är din perfekta kompanjon på din båtsemester!

Upplever du problem med att ladda väderdata?

Vår väderleverantör har uppdaterat sitt API (sitt data-utskick) och inte varit riktigt tydlig med att detta skulle ske. Som tur är sker detta inte speciellt ofta så detta är en engångsföreteelse. Vi är dock ledsna över att det drabbar er användare. Vi uppdaterar Båtväder just nu och denna uppdatering kommer snart. 

Vi ber om ursäkt för det inträffade!

Mvh Båtväder

Problem att starta Båtväder

Just nu upplever vi problem med att Båtväder inte går att starta (iPhone och iPad) och att prognoserna ser underliga ut (Android). Detta beror på att vår leverantör av väderprognoser har problem. Vi har kontakt med dem och vi hoppas att det kommer att åtgärdas så snart som möjligt. Vi kommer att meddela här och på Facebook så snart vi har mer information.

Mvh
Martin

Båtväder för iPhone!

Nu är det nära! Vi har jobbat lite till och snart är Båtväder för iPhone klar. Men redan nu kan du testa appen på din iPhone genom att gå in på vår iOS betatest-sida.

Testa mer än gärna och skicka ris och ros till oss så gör vi vad vi kan för att förbättra enligt era önskemål!

Båtväder är din perfekta kompanjon för att hitta smultronställen och för att med säkerhet veta vid vilken och var på ön du ska lägga till när du ska ut med båten! Du ser din egen position och kan lätt se väder och möjliga tilläggsplatser i din närhet. 

 

 

 

Ny betaversion ute nu!

Idag släppte vi en ny version av Båtväder Beta. Ladda gärna ner eller uppdatera er gamla version!

Två huvudnyheter i appen:

1. Gränssnittet är uppdaterat och de två olika lägena (kartvy och vädervy) är borttagna. De är istället ersatt med en enda kartvy där väderinfon dyker upp när zoomnivån på kartan är tillräckligt stor. Det går som innan att klicka på en hamnposition och zooma in till önskad hamn för att se väder och mer detaljer.

Man kan även välja att zooma till väder på var man vill på kartan med hjälp av en "snabbknapp" nere i högra hörnet. Och man kan på samma sätt zooma ut till översiktsvyn med samma knapp när man är i vädervy.

2. Positionerna för de flesta av Sveriges gästhamnar är nu inkluderade.

Vi hoppas att dessa två nyheter gör appen mer användarvänlig och tveka inte att höra av er för att skälla eller snälla på oss!

//Båtväder

Båtväder Beta


Nu har vi släppt Båtväder som beta. 

Tack på förhand till alla som vill bidra till att Båtväder blir en bra och omtyckt app!  

På sidan "Beta testning" finns information om hur du går tillväga för att bli betatestare.

Kram

Daniel, Martin och Thomas (Eliri AB)